Het is weer bijna zover, de trainingen gaan weer beginnen!

HBV-The-Jumpers

Het is weer bijna zover, de trainingen gaan weer beginnen!

Beste leden van HBV The Jumpers,

Het is weer bijna zover, de trainingen gaan weer beginnen! Wij hopen dat jullie allemaal een hele leuke (basketbal) vakantie hebben gehad, maar toch stiekem het basketballen bij ons hebben gemist. Hopelijk zijn jullie goed uitgerust, want we gaan er weer hard tegenaan!

Er staan heel veel leuke dingen op het jaarprogramma, maar het begint allemaal bij de eerste training.

Wij beginnen dinsdag 26 augustus met onze eerste training. Het trainingsschema komt zo spoedig mogelijk op de website te staan, dus houd de website in de gaten. De eerste week trainen wij alleen dinsdag en vrijdag. Vanaf de week daarop (eerste week september) trainen wij volgens het normale schema. Wij hopen jullie allemaal dinsdag te zien! Het team van Jumpers heeft er zin in, we gaan een geweldig seizoen tegemoet en ik hoop dat jullie weer samen met ons Jumpers goed op de kaart zetten!

Veel succes komend seizoen en allemaal tot dinsdag!

/ Nieuws

Share the Post

About the Author

Comments

No comment yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *