Start nieuw seizoen 2015-2016

Start nieuw seizoen 2015-2016

Beste leden,

Op de drukbezochte informatieavond van dinsdag 18 augustus hebben wij het al gepresenteerd: de nieuwe teamindelingen en trainingstijden voor komend seizoen. Vandaag zijn deze ook aangepast op onze website. Volgende week zijn alleen trainingen op dinsdag 25 en vrijdag 28 augustus. De week erna wordt weer volledig getraind volgens het nieuwe trainingsschema (zie onder schema’s/trainingstijden).

Voor de leeftijdsgroepen met meerdere teams wordt tijdens de eerste weken nog goed gekeken naar de ontwikkelingen die de spelers in de vakantieperiode hebben doorgemaakt en wordt de definitieve teamindeling nog bepaald. Dat betekent dat alle spelers van de U16 leeftijdsklasse aanstaande dinsdag om 18:45 beginnen met de training.

Elke dinsdag zal er een vertegenwoordiging van het (nieuwe) bestuur aanwezig zijn in de kantine Jump Inn vanaf 19:00 voor al jullie vragen!

Maak er een goed seizoen van met veel plezier en sportieve successen!

/ Nieuws

Share the Post

About the Author

Comments

No comment yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *