Bereikbaarheid sporthal ’t Zandje + route!

Bereikbaarheid sporthal ’t Zandje + route!

Wegens onderhoudswerkzaamheden aan de riolering in de Alberdingk Thijnmstraat is sporthal ’t Zandje momenteel lastig bereikbaar.
Onze buren ‘badminton vereniging DKC’ heeft de gemeente verzocht duidelijke richtingsaanwijzingen naar de hal te plaatsen, met name ook met het oog op de komende competitie en bezoekende verenigingen.

Bereikbaarheid Sporthal ’t Zandje, Schimmelweg 202, Den Haag, bij afsluiting Alberdingk Thijmlaan (Den Haag) / Huis te Landelaan (Rijswijk) – Lees verder…

Wegens rioleringswerkzaamheden is sporthal ’t Zandje momenteel, van september tot november 2016, lastig bereikbaar. Feitelijk enige toegangsroute per auto is via de Haagse Goeverneurlaan en vervolgens de Hildebrandstraat. Korte routebeschrijving vanaf de snelweg:

Vanaf A4 Amsterdam richting Den Haag : Voorbij Prins Clausplein houdt u Rijswijk aan. Neem dan afslag Plaspoelpolder (afrit 10).
Vanaf A4 Hoek van Holland richting Den Haag : Na afslag Rijswijk/Delft neemt u afslag Plaspoelpolder (afrit 10).
Vanaf A12 Den Haag richting Utrecht : Bij Prins Clausplein houdt u Rijswijk aan. Neem dan afslag Plaspoelpolder (afrit 10).
Vanaf A13 Rotterdam richting Den Haag : Bij Knooppunt Ypenburg houdt u Rijswijk/Hoek van Holland aan. Neem dan afslag Plaspoelpolder (afrit 10).

Verder vanaf afslag Plaspoelpolder : Volg, na de verkeerslichten bij de afslag, de Diepenhorstlaan tot aan de eerstvolgende verkeerslichten. Hier slaat u rechtsaf naar de Veraartlaan. Bij de eerste verkeerslichten gaat u rechtdoor. Bij de volgende verkeerslichten volgt u de lange bocht linksaf op de Burgemeester Elsenlaan. Blijf deze volgen (bij enkele verkeerslichten rechtuit) tot in Den Haag.
Sla dan (na ca. 200m) bij de verkeerslichten linksaf de Goeverneurlaan op. Na een bocht naar rechts wordt dit de Hildebrandstraat. Bij eerstvolgende kruising linksaf de tramlijn kruisen en gelijk rechtsaf de Hildebrandstraat (parallelweg) op. Deze volgen (over verkeersdrempels, langs de spoorlijn) en aan het eind gaat deze straat linksaf over in de Schimmelweg. Na ca. 75m bevindt zich aan de rechterkant de oprit naar sporthal ’t Zandje.

/ Nieuws

Share the Post

About the Author

Comments

No comment yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *