Wedstrijdkleding

 De wedstrijdkleding van HBV the Jumpers is vastgesteld door het bestuur. Iedereen die wedstrijden en/of toernooien speelt in competitieverband is verplicht om dit tenue te dragen.

Vanaf seizoen 2019-2020 spelen we in een nieuw tenue. Het is de bedoeling dat alle leden 1e kwartaal 2020 in het nieuwe tenue spelen.

Hieronder beantwoorden we een aantal vragen die je zou kunnen hebben over de nieuwe tenues. Is je vraag hier niet beantwoord? Stuur dan een mailtje met je vraag aan Walter: prcommissie@hbvthejumpers.nl

Hoe kan ik de juiste maat bestellen?

Bij Basketball Totaal kun je kleding passen. Er liggen ook pas-tenues in de Jump Inn. Maak een afspraak met de gastouder om je tenue te passen.

Wat is de levertijd van nieuwe tenue?
Voor vragen kun je contact opnemen via: prcommissie@hbvthejumpers.nl

Is het ook mogelijk als team te bestellen?

Ja, vanaf 10/12 spelers kun je tenues voor het hele team bestellen. Je krijgt dan een korting van 7,50 euro per tenue.

Hoe regel je dit?

Maak een overzicht met de maten, spelersnummers en eventueel de naam van de speler als hij/zij deze op het shirt wil hebben. Mail dit overzicht namens je team naar: prcommissie@hbvthejumpers.nl

Voor de betaling van tenues voor het hele  team gelden dezelfde regels al voor online bestellen: de productie start wanneer de betaling is voldaan.

Wat als we een sponsor hebben voor ons team?

Indien je een teamsponsor hebt gevonden, neem je voor het bestellen van de tenues contact op via e-mail naar prcommissie@hbvthejumpers.nl

Let op: Het is niet toegestaan dat er twee dezelfde rugnummers in een team worden gebruikt,
dus overleg vooraf goed met de coach welke nummers nog vrij zijn. Ruilen van een gekocht tenue is met deze reden niet mogelijk!

 Meer informatie over sponsoring vind je hier op onze website.

Voor alle vragen die hier niet tussen stonden kun je contact opnemen via: prcommissie@hbvthejumpers.nl

Ons officiële tenue is hier te bestellen