Lid worden

Algemeen
De eerste stap die je maakt bij onze vereniging is kennismaking met onze gastouder op dinsdagmiddag van 17:00 uur tot 18:00 uur en de woensdagavond 18.30 tot 19.30 uur in de kantine “Jump Inn” die je alles kunnen vertellen over HBV The Jumpers  en wat je kan verwachten binnen onze gezellige en sportieve vereniging.
Ook krijg je uitleg wat wij van jou (en/ of van je ouders) verwachten.
Na het kennismakingsgesprek bestaat te mogelijkheid om enkele keren mee te doen met proeftrainingen.

Proeftrainingen 3x
Gedurende het hele seizoen is het mogelijk lid te worden van onze vereniging. Om te zien of je het echt leuk vindt om te basketballen mag je 3x gratis meetrainen om zodoende te ontdekken of basketbal wel jouw favoriete sport is of wordt en om kennis te maken met de trainers/begeleiders en de andere leden van het team en om de sfeer te proeven.

Nieuwe afspraak maken kan weer in de laatste week van Augustus 2019 voor het nieuwe seizoen. Direct een afspraak maken per mail kan via onze Gastouder:  gastouder@hbvthejumpers.nl

Onze gastouder ontmoet je voor de tweede keer na de proeftrainingen. In dit gesprek kijken jullie samen terug op de proeftrainingen en beslis je of je lid wil worden en geef je ook aan welke vrijwilligerstaak jij en/ of je ouders kunnen oppakken.

Als je wedstrijden gaat spelen krijg je uitleg over waar je Jumpers kleding kan bestellen.
Lees bij het onderdeel kleding verder over de kosten daarvan.

Voor ooievaarspashouders of leden met een minimuminkomen bestaat er de mogelijkheid om kleding en schoeisel te bestellen. De gastouder zal je daarover informeren.

Lid worden
Lid worden van onze vereniging kan op dinsdag van 17:00 tot 18:00 uur en op woensdagavond 18.30 tot 19.30 uur in de kantine “Jump Inn” van sporthal ’t Zandje aan de Schimmelweg 202 te Den Haag, waar onze gastouder of bestuurslid aanwezig is om je tijdens een intake gesprek de nodige informatie over de vereniging te geven (bijvoorbeeld jouw rechten, maar ook jouw plichten) en om je in te schrijven.

Om lid te kunnen worden moet het aanmeldingsformulier volledig worden ingevuld, dit formulier vind je onderaan deze pagina. Het invullen van het lidmaatschap formulier betekent niet dat je direct wedstrijden gaat spelen! Elke aanmelding wordt in overleg met coach team en technische commissie beoordeeld.

Het kan zijn dat een team al vol zit, of dat er een bepaald niveau is vereist.
Direct een afspraak maken per mail kan via onze Gastouder:  gastouder@hbvthejumpers.nl

Het lidmaatschap van de vereniging wordt aangegaan voor een heel seizoen dat loopt van 1 juli tot 30 juni.

Je kunt pas mee doen met de trainingen en wedstrijden als de aanvraag tot het lidmaatschap is goedgekeurd en de eerste betaling is voldaan of je Ooievaarspas is ingescand.

Schuldvrijverklaring
Heb je de afgelopen vijf jaar bij een andere vereniging gespeeld, dan moet je bij de penningmeester van je oude vereniging een schuldvrijverklaring laten invullen en bij onze vereniging inleveren.

Ooievaarspas
Ben je in het bezit van een zogenaamde Ooievaarspas dan dien je bij het inschrijven de originele pas bij je te hebben en moet je de pas laten scannen om te bezien of hij actief en geldig is.
Over het voordeel van de Ooievaarspas lees je je verder bij Ooievaarspas.

Teamindeling
De indeling in teams geschiedt naar gelang je leeftijd (geboortedatum). Zo kennen we de klasse onder 10 jaar (under 10 ofwel U10), onder 12 jaar, onder 14 jaar enzovoorts tot en met de senioren. In het contributieoverzicht kun je nog eens deze indeling zien.

Wedstrijdkleding
HBV the Jumpers speelt in door het Bestuur vastgestelde wedstrijdkleding
Iedereen die wedstrijden en/of toernooien speelt in competitieverband is verplicht in dit tenue aan te treden,
zodoende zien onze teams er representatief uit.
Het is niet toegestaan dat er twee dezelfde rugnummers in een team worden gebruikt,
dus overleg vooraf even met de coach welke nummers nog vrij zijn.

Ons officiële tenue is hier te bestellen