De vakantie zit er weer bijna op, de scholen gaan weer beginnen en onze leden gaan ook weer basketballen bij HBV The Jumpers! Het nieuwe seizoen start voor jullie op dinsdag 3 september. De tijden waarop je weer kunt komen trainen kun je hier vinden: https://www.hbvthejumpers.nl/schema/trainingsschema-2019-2020/

Kennismaken

Ben je nieuw en wil je meer weten over de mogelijkheden om bij ons te komen trainen en basketballen? Dan ben je van harte welkom om kennis te komen maken in onze kantine ‘Jump Inn’ op dinsdagmiddag van 17:00 tot 18:00 uur en op woensdagavond van 18.30 tot 19.30 uur. Daar vertellen onze gastouders je alles over onze gezellige en sportieve vereniging, wat je kunt verwachten en wat wij van jou (en/of van je ouders) verwachten.

Na het kennismakingsgesprek kun je een paar keer meedoen met proeftrainingen om te zien of je het écht leuk vindt om te basketballen en om de sfeer te proeven. Zo maak je ook kennis met onze de trainers/begeleiders en de andere leden van je team.

Kijk voor meer informatie en om een kennismakingsafspraak te maken op: https://www.hbvthejumpers.nl/contact/lid-worden/

Contributie

In augustus krijgen alle leden de factuur voor het nieuwe seizoen. Als je een machtiging hebt verleend, zal de (eerste termijn) van de contributie rond 25 augustus worden afgeschreven. Als je geen machtiging hebt verleend moet je zelf de contributie overmaken. De contributiebedragen vind je hier: https://www.hbvthejumpers.nl/algemeen/voor-leden/contributie-seizoen-2019-2020/

Je kunt pas mee doen aan de wedstrijden als je je contributie hebt betaald.

Ooievaarspas en contributie

Leden die een ooievaarspas hebben en die willen gebruiken voor hun contributie, kunnen hun ooievaarspas vanaf donderdag 5 september elke dinsdag- en donderdagvond vanaf 19:00 uur laten inscannen in onze kantine, The Jump-Inn.

Je kunt een Ooievaarspas aanvragen bij de gemeente Den Haag. Informatie daarover vind je hier: https://www.ooievaarspas.nl/ooievaarspas-informatie/informatie-over-de-ooievaarspas/aanvragen-ooievaarspas

Let’s jump on …

Bij onze vereniging wordt niet alleen getraind en competitie gespeeld. Sinds dit jaar organiseren we bijvoorbeeld ook toernooien voor basis- en middelbare scholen in Den Haag. We hebben zelfs een internationaal tintje, want ook teams van The International School of The Hague (ISH) spelen al voor het 3e seizoen bij ons in de competitie.

Verder doen we mee aan ‘Alleen jij bepaalt wie je bent’, een project waarin we de weerbaarheid van kinderen vergroten. Daarvoor werken nu voor het 2e seizoen samen met stichting Laureus en met leerlingen van de middelbare school De Einder.

Maar dat is niet alles … Er komt ook weer een Jumpers-familiedag met o.a. het ouder/kind-toernooi, wellicht 3×3 basketbal en we sluiten weer af met een gezellige avond voor al onze vrijwilligers! De datum wordt spoedig bekend gemaakt.

Doe jij al mee?

We staan voor grote uitdagingen, want als we iedereen willen laten basketballen hebben we echt meer vrijwilligers nodig. Denk hierbij aan vrijwilligers voor bardiensten, een zaalcoördinator, ouders die rijden, hulpouders, teamouders, trainers, hulptrainers en bestuursleden. Er zijn al leuke taken die je met een inzet van hooguit 4 uur per maand kunt doen …

Doe jij al mee? Wil jij ook de Jumpersfamilie helpen versterken? Mail naar voorzitter@hbvthejumpers.nl. We nodigen je dan graag uit voor een gesprek in The Jump Inn.

Namens het bestuur,

Ton de Gier,

Voorzitter