Beste leden en belangstellenden die bij onze vereniging HBV The Jumpers willen komen basketballen. De vakantie is bijna voorbij en we gaan dan weer een mooi en sportief basketbal seizoen tegemoet.

Trainingen

Het nieuwe seizoen start met de eerste trainingen op dinsdag 22 augustus. Voor de tijden waarop jij kunt komen trainen kun je het schema bekijken dat is te vinden onder de volgende link: https://www.hbvthejumpers.nl/Training.

Contributie

In augustus zal bij de leden die een machtiging hebben verleend de (eerste termijn) van de contributie worden afgeschreven. Als je geen machtiging hebt verleend dien je zelf de contributie over te maken. De contributiebedragen zijn te vinden onder de volgende link: https://www.hbvthejumpers.nl/Lidmaatschap/Contributiebedragen-seizoen-2017-2018

Ooievaarspas en contributie

Leden die contributie willen betalen en daarvoor een ooievaarspas hebben, kunnen vanaf dinsdag 22 augustus elke dinsdagavond vanaf 19:00 uur hun ooievaarspas laten inscannen in onze kantine The Jump-Inn. De voorwaarden en verder uitleg over contributiebetaling met de ooievaarspas zijn te vinden onder de volgende link: https://www.hbvthejumpers.nl/Lidmaatschap/Ooievaarspas

Je kunt pas mee doen aan de wedstrijden als je voor de eerste wedstrijd je contributie hebt betaald.

Tenslotte, wil je kennis komen maken met ons? Ook dan kun je het beste op de dinsdagavonden langskomen. Er is altijd een bestuurslid aanwezig tussen 19:00 uur en 20:00 uur.